Voorwaarden/retouren

Alle producten die je via deze website bestelt, worden speciaal voor jou gemaakt in Londen.

Dus: controleer, vóór je de bestelling definitief maakt, altijd goed of je de juiste maat en uitvoering hebt gekozen.

In principe is het niet mogelijk om een artikel retour te zenden; dat kan alleen als er iets fout geproduceerd is. Is er sprake van een fout of heb je een ander probleem, neem dan binnen 14 dagen contact op via het contactformulier of als antwoord op de bevestigingsmail die je gekregen hebt. Stuur ook een foto mee. We zullen er alles aan doen om tot een oplossing te komen!

Bestellen via deze website betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

 

RETOURZENDINGEN

Alle producten zijn altijd handgemaakt en er kan dus sprake zijn van een menselijke fout. In de meeste gevallen zal de afdeling kwaliteitscontrole in Londen de gebreken identificeren en zorgen dat het product helemaal in orde is, nog voor dit naar je wordt verzonden. In het zeldzame geval dat er echter iets mis is met je bestelling, horen we dit graag meteen. We nemen dan contact met je op om de problemen op te lossen.

We accepteren alleen geretourneerde goederen die aangetekend worden verzonden. De retour kosten zijn in eerste instantie voor jouw rekening. Wanneer we het product gecontroleerd hebben en het inderdaad foutief blijkt, krijg je dit bedrag natuurlijk van ons terug.

Alleen wanneer wij het product in ongebruikte staat ontvangen, kunnen we het probleem oplossen.

Lees ook de privacyverklaring